1 kg Økologisk bokashistrø

155kr inkl. Mva

Produsert i Norge med råvarer fra norske leverandører

Varenummer: 100 Kategori:

Bokashistrø brukes til å strø over matavfallet som legges i bokashibøtta.

Vårt økologiske bokashistrøet er produsert i Norge og er laget av økologisk hvetekli, økologisk sukkermelasse og Terra Biosa (bestående av økologiske urter og mikroorganismer som finnes i sunn hagejord og kompost). Alle ingrediensene er kjøpt av norske leverandører.

Bokashistrøet oppbevares lufttett, mørkt, tørt og helst ikke over romteperatur. Holbarheten er minst ett år fra pakkedato om oppbevaringsanbefalingen følges. Det kan være lurt å ha et syltetøyglass eller liknende med tett lokk som du fyller med bokashistrø og har stående f.eks. på kjøkkenbenken til daglig bruk. Dermed slipper du å eksponere hele bokashistrøposen for luft hver gang du skal bruke litt strø. Noen ganger kan det utvikle seg noen hvite tråder/prikker i bokashistrøet. Dette er hvit mugg og er den snille typen som vi ofte finner i bokashibøttene.

Instruksjon: En tommelfinger regel er å bruke 2-3 spiseskjeer bokashistrø per liter matavfall (3-4 hvis det er mye kjøtt/meieriprodukter). Hvis du kaster mindre en en liter kan du ta f.eks. ta en fingerklype og strø over. Lukt er en god indikator på om du bruker nok bokashistrø. Hvis det lukter syrlig, gjerne en skarp syrlig lukt, så bruker du tilstrekkelig. Hvis det begynner å lukte dårlig/råttent bruker du for lite strø. Da bør du bruke ekstra mye strø en periode for å gjøre opp for dette. Og husk det går alltid bra! Alle bokashibøtter kan "reddes" med litt kjærlighet og omtanke.

Frakt:
1 kg Bokasistrø sendes til deg for 89,-
Fra 2-9 Kg Bokasistrø koster det 115,-
Fra 10-18 Kg Bokasistrø koster det 195,-