Biosa® Garden

199kr

Biosa Garden er en økologisk urteblanding med naturlig forekommende mikroorganismer som er nødvendig for all plantevekst.

3 på lager

Varenummer: 114 Kategori:

Biosa Garden er en økologisk urteblanding med naturlig forekommende mikroorganismer som er nødvendig for all plantevekst. Urteblandingen består av planter som i århundrer er brukt til å fremme plantesunnhet og blomstring.

Bruksanvisning kan leses her og det vil følge en papirversjon med flasken:

Har du springvann som er tilsatt klor må du tappe opp det vannet du tenker å bruke til å tynne ut Biosa Garden og la det stå noen timer i en beholder uten lokk slik at klorgassen i springvannet får tid til å fordampe. Klorholdig vann dreper mikroorganismer og dersom Biosa Garden tilsettes direkte til klorholdig vann vil antallet av de gode mikroorganismene i Biosa Garden kunne bli vesentlig redusert. Dette kan føre til at den gode virkningen av Biosa Garden blir betydelig dårligere.

Kjøkkenhage: 2 – 3 korker i 10 liter vann til vanning annenhver uke. Dersom angrep av sopp/insekter sprayes/dusjes med 5 % oppløsning (1/2 desiliter pr. liter vann) annenhver dag.

Gressplen: 3 – 4 korker i 10 liter vann. Det vannes annenhver uke med 1 liter pr. m2 plen.

Veksthus/drivhus: 0,2 % oppløsning (1 – 2 korker pr. 10 liter vann). Brukes ved hver vanning. I tillegg dusjes plantene med 5 % oppløsning (0,5 desiliter pr. liter vann) 1 gang pr. uke. Dusj til det dannes dråper på bladene. Unngå å dusje i sterkt solskinn (kan svi bladene).

Mindre doseringsavvik skader ikke plantene.

Oppbevaring:

Etter åpning oppbevares mørkt og kjølig. Snu flasken før bruk for å få bunnfallet med. Tomemballasjen kan gjenvinnes.

Frakt:

For 99,- sendes Biosa Garden til hele fastlandsnorge.