Tilbud!

BLØME – Norsk Naturgjødsel á 275g

Opprinnelig pris var: 199kr.Nåværende pris er: 155kr.

BLØME er et norsk naturprodukt laget av ekskret og skall fra insektet melorm som fremmer vekst, styrker planter og forbedrer mikrolivet i jorda. Det er miljøvennlig og hundre prosent organisk. I tillegg er det helt tørt og luktfritt, noe som gjør at det enkelt kan brukes innendørs. Godkjent i økologisk produksjon!

9 på lager

Kategori:

Bløme er en langtidsvirkende gjødsel med høyt organisk innhold. Den forbedrer jordkvaliteten og stimulerer til økt aktivitet av viktige mikroorganismer i jorden, som igjen fører til bedre plantevekst og -helse. Bløme har et naturlig innhold av biostimulanten kitin (fra larvenes skall), som kan stimulere plantens immunforsvar og gjøre den mer motstandsdyktig mot sykdommer, samt virke vekstfremmende. Dette påvirker til å gi større, tjukkere og grønnere blader samt større grønsaker og frukter.

Bløme blir produsert på Voss og er et produkt fra lokal og bærekraftig insektproduksjon. Insektene får kun lokalt, plantebasert restprodukt som fôr. Konseptet er helsirkulært og ikke minst miljøvennlig.

Denne boksen inneholder Bløme i sin helt naturlige form – som sand/fint pulver. Det er perfekt til bruk inne, da det er tørt, luktfritt, og enkelt løser seg opp i jorden. Info om produktet og enkel brukerveiledning er printet på boksen. Når boksen er tom, kan den brukes som en plantepotte ved at man setter lokket under. Perfekt til urter på kjøkkenbenken!

Bruksanvisning

Bruk inne: Til potteplanter og balkongkasser

  • Bland inn 2 spiseskjeer Bløme per liter jord når du planter nytt.
  • For videre gjødsling, strø 1-3 teskjeer Bløme over jorden og blande inn i det øverste jordlaget. Vann godt etterpå.
  • Man kan også blande 2 spiseskjeer Bløme i en liter vann, og vanne med dette. Merk at det ikke er helt oppløselig.

Bruk ute: Se Bløme i pellet form

Tilfør Bløme 1 gang i måneden for best effekt