BLØME – Norsk Naturgjødsel á 2 kg

299kr

BLØME er et norsk naturprodukt laget av ekskret og skall fra insektet melorm som fremmer vekst, styrker planter og forbedrer mikrolivet i jorda. Det er miljøvennlig og hundre prosent organisk. I tillegg er det helt tørt og luktfritt, noe som gjør at det enkelt kan brukes innendørs. Godkjent i økologisk produksjon!

Tomt på lager

Kategori:

Bløme er en langtidsvirkende gjødsel med høyt organisk innhold. Den forbedrer jordkvaliteten og stimulerer til økt aktivitet av viktige mikroorganismer i jorden, som igjen fører til bedre plantevekst og -helse. Bløme har et naturlig innhold av biostimulanten kitin (fra larvenes skall), som kan stimulere plantens immunforsvar og gjøre den mer motstandsdyktig mot sykdommer, samt virke vekstfremmende. Dette påvirker til å gi større, tjukkere og grønnere blader samt større grønsaker og frukter.

Bløme blir produsert på Voss og er et produkt fra lokal og bærekraftig insektproduksjon. Insektene får kun lokalt, plantebasert restprodukt som fôr. Konseptet er helsirkulært og ikke minst miljøvennlig.

Denne posen inneholder Bløme i form av knuste pellets som egner seg perfekt til bruk ute. Info om bruk står printet på posen, både ved bruk i jordblanding f.eks. pallekarmer, og ved bruk i større grønnsakshager. Dosering og hyppighet er tydelig beskrevet.

Bruksanvisning

Bruk ute

  • Bruk ca. 4 dl Bløme pellets per m2. Se pakning for mer detaljerte mengder.
  • For jordblanding, bruk 0,5 dl Bløme pellets per 10 L jord.
  • For busker og trær, tilfør 1-3 dl Bløme pellets per tre, basert på treets størrelse.

Bruk inne: Se Bløme i sin naturlige form

Tilfør Bløme 1 gang i måneden for best effekt