Bokashibøtte 22 liter

169kr

Bokashibøtte med tappekran. Uten falsk bunn.

4 på lager

Produktnummer: 102 Kategori:

Bokashibøtte av god kvalitet som er laget av plast beregnet på næringsmidler. Vi har boret hull og gjort klart for montering av tappekran. Bøtten har ikke falsk bunn. Selve fermenteringen fungerer fint uten å skille væsken fra matavfallet. Det vil bli mindre bokashivæske å tapp av siden mye av væsken suges opp av matavfallet.

Lokkåpneren på bøttene er bare ment for å vare mens bøttene er nye. På nye bøtter sitter lokket ganske godt fast, mens etter en stund i bruk vil lokket bli mye lettere å åpne. Lokkåpneren vil knekke av etter en stund og lokket kan åpnes lett med hånden.

Inneholder:

  • 22 liters bøtte med lokk og metallhank
  • Tappekran med en pakning
  • Bruksanvisning

Bøttens utvendige dimensjoner

Høyde: 27,2 cm
Bredde: 29,5 cm
Dybde 39,5 cm

Instruksjon

En tommelfinger regel er å bruke 2-3 spiseskjeer bokashistrø per liter matavfall (3-4 hvis det er mye kjøtt/meieriprodukter). Hvis du kaster mindre en en liter matavfall kan du for eksempel ta en fingerklype og strø over. Strø det jevnt over matavfallet i bokashibøtta. Lukt er en god indikator på om du bruker nok bokashistrø. Hvis det lukter syrlig, gjerne en skarp syrlig lukt, så bruker du tilstrekkelig. Hvis det begynner å lukte dårlig/råttent bruker du for lite strø. Da bør du bruke ekstra strø en periode for å gjøre opp for det. Og husk det går alltid bra! Alle bokashibøtter kan reddes med litt kjærlighet og omtanke.